KUD Kardeslik Strumica


Донирање

Примери од работи што ни се потребни:  Детски обувки, Школоски Прибори, Пенкала, Тетратки,, Школски Ранци, Четки за Заби, Паста за Заби, Компјутери, и повеќе.

Донациите можат да бидат пратени на: kudkardeslik@yahoo.com

Advertisements


%d bloggers like this: